Adžić u Baru / - MUP
05/06/2023 u 12:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uskoro rješavanje stambenih pitanja službenika policije pod povoljnim uslovima

Posvećen rad policijskih službenika primjer je časnog predstavljanja države, zato nastavljamo sa odlučnošću da poboljšamo njihove uslove i iskažemo poštovanje za njihove rezultate, navode iz MUP-a

U Baru se uskoro očekuje rješavanje stambenih potreba policijskih službenika po povoljnim uslovima, saopšteno je tokom radne posjete ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića i v.d. direktora Uprave policije Nikola Terzić Baru.

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova, tokom razgovora sa načelnikom Regionalnog centra bezbjednosti Jug Milošem Vučinićem konstatovano je da je posvećen rad policijskih službenika doveo do dobrih rezultata.

Takođe, kako navode, bilo je riječi o intenzivnijem nastavku aktivnosti u borbi protiv kriminala i korupcije.

U susret ljetnjoj turističkoj sezoni, sagovornici su se saglasili da je stanje bezbjednosti stabilno te da se građani i svi oni koji borave u Baru mogu osjećati sigurno.

- Značajni rezultati Regionalnog centra Jug daju mi za pravo da kažem da imamo dobru koordinaciju u službi i policijske službenike koji su sposobni da odgovore kako na redovne zadatke, tako i na sve eventualne složenije bezbjednosne izazove koji se mogu naći pred njima, poručio je ministar Adžić.

Sastanak je, kako se navodi u saopštenju, bio prilika da se akcentuje čvrsta posvećenost rukovodstva MUP-a rješavanju stambenih potreba policijskih službenika, po povoljnim uslovima, a upravo se realizacija tog projekta očekuje uskoro u Baru.

- Posvećen rad policijskih službenika primjer je časnog predstavljanja države, zato nastavljamo sa odlučnošću da poboljšamo njihove uslove i iskažemo poštovanje za njihove rezultate, zaključuje se u saopštenju MUP-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. oktobar 2023 23:02