фото: Општина / - Душан Раичевић
21/12/2021 u 16:28 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Уважен апел предсједника Општине Бар: Обезбијеђена додатна средства за школску салу у Мркојевићима

Ово је једина школа на подручју барске општине која није имала фискултурну салу која је сан многих генерација овога краја који се коначно остварује

Општина Бар изборила се за још 400.000 еура, преко до сада обезбијеђених  300.000 еура, док је иницијативом посланичког клуба УРА данас на тај износ обезбијеђено још 100.000 еура за реализацију овог пројекта.

- На сједници Заједница Општина Црне Горе договорили смо са Министарством финансија и социјалног старања да ће све локалне управе делегирати по три приоритетна пројекта, а први пројекат Општине Бар био је управо школска сала у Мркојевићима. Сходно допису који смо 2. децембра упутили Министарству финансија и социјалног старања, Општина Бар тражила је да се у Буџету Црне Горе планирају средства у износу од 400.000 еура за ову салу - казао је предсједник Општине Бар Душан Раичевић на данашњој сједници Скупштине Општине Бар.

Општина Бар финансира израду и ревизију главног пројекта школске сале у Мркојевићима, а на овај начин обезбијеђена су и финансијска средства за изводјење свих радова на изградњи овог објекта.

Ово је једина школа на подручју барске општине која није имала фискултурну салу која је сан многих генерација овога краја који се коначно остварује, на задовољство будућих генерација, а најприје ђака ове школе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

27. april 2024 10:24