GPS Montenegro / -GPS MONTENEGRO
14/08/2023 u 10:54 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uz podršku IRF-a do liderske pozicije na tržištu u oblasti GPS tehnologije

Mladen Radinović 2016. godine upustio se u preduzetničke vode, s idejom da osvoji crnogorsko tržište najsavremenijim GPS softversim rješenjem za nadzor, kontrolu i analizu voznog parka. Njegovu ideju kao uspješnu prepoznao je Investiciono-razvojni fond, uz čiju pomoć je Radinović danas, sedam godina kasnije, postao uspješan preduzetnik i vlasnik kompanije GPS Montenegro koja je postala lider nacrnogorskom tržištu.

“Za sedam godina koliko poslujemo u Crnoj Gori, stekli smo lidersku poziciju i brojimo oko 7.500 vozila, odnosno više od 800 korisnika. U svemu tome značajno nam je pomogla finansijska podrška Investiciono-razvojnog fonda uz pomoć koje smo se brže razvijali”, rekao je Radinović.

image

Mladen Radinović, vlasnik kompanije GPS Montenegro

-GPS MONTENEGRO

Uz posjedovanje sistema, kako pojašnjava, pored kontrole kretanja i upravljanja vozilom, GPS Montenegro svojim klijentima nudi i veliki broj dodatnih benefita koji utiču direktno na poboljšanje produktivnosti i efikasnosti poslovanja kompanije. Tim GPS Montenegro kompanije koji čini sedam zaposlenih, sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti fleet management-a, “uvezao” je u Crnu Goru tehnologiju koja se primjenjuje u najrazvijenijim zemljama svijeta.

image

GPS Montenegro

-GPS MONTENEGRO
image

GPS Montenegro

-GPS MONTENEGRO

 “Planiramo da broj zaposlenih raste, kao i kompletan razvoj same firme, a uz to imamo i još 10 eksternih partnera koji rade na održavanju samog sistema i podršci kompletnog softveta”, pojasnio je Radinović.

Korisnici njihovih usluga su kompanije iz različitih oblasti koje posjeduju jedno ili više vozila u svom voznom parku. Radinović napominje da su u dva navrata koristili IRF-ov Program podrške mladima u biznisu koji im je bio izuzetno značajan za pokretanje i širenje biznisa. Ističe da je GPS Montenegro izuzetno zadovoljan rezultatima saradnje, te da svima koji planiraju da se oprobaju ili su već u biznisu preporučuje partnerstvo sa IRF-om.

“Mi smo korisnici već treće podrške IRF-a, koju smo ostvarili kroz program podrške mladima u biznisu, što nam je bilo izuzetno značajno iz razloga što uz takvu podršku razvoj biznisa ima šansu da mnogo brže raste i da se razvija”, kazao je Radinović.

Uz dalju saradnju sa IRF-om, izvjesno je da će kompanija GPS Montenegro i u budućnosti nastaviti svoj rast i razvoj, te da će ostati lider na našem tržištu kada je u pitanju GPS tehnologija.

“Dosadašnje iskustvo u saradnji sa IRF-om je izuzetno pozitivno, zadovoljni smo, i kao što sam već napomenuo, mnogo nam je koristilo. Planiramo i u budućnosti da nastavimo saradnju i preporučujem i drugim firmama da koriste njihova sredstva”, istakao je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. septembar 2023 03:04