Доминик Ваг / - OEBS
20/05/2022 u 15:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ваг: Мисија ОЕБС-а наставиће са пружањем помоћи националним институцијама, цивилном и медијском сектору

Како jе саопштено из ОЕБС-а, Мисиjа у изазовним временима потврђуjе своjе снажно и дуготраjно партнерство са Црном Гором

Шефица Мисиjе ОЕБС-а у Црноj Гори Доминик Ваг, честитала jе грађанима Црне Горе Дан независности и поручила да jе та организациjа спремна да настави са пружањем подршке националним институциjама, цивилном и медиjском сектору.

Како jе саопштено из ОЕБС-а, Мисиjа у изазовним временима потврђуjе своjе снажно и дуготраjно партнерство са Црном Гором.

- Мисиjа jе спремна да настави са пружањем подршке националним институциjама, цивилном и медиjском сектору и остаjе на располагању за подршку у спровођењу реформске агенде у земљи - казала jе Ваг.

Она jе поздравила одлучност државе да одржи политичку и друштвену стабилност, промовише регионалну сарадњу и добросусjедске односе и фокусира се на реформе, посебно у области избора и безбjедности, као и да унаприjеди слободу медиjа, безбjедност новинара и оjача омладински ангажман.

- Кроз наше проjекте и активности, Мисиjа ће наставити да подржава Црну Гору у складу са обавезама и принципима ОЕБС-а - казала jе Ваг.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 07:17