Малобројни демонстранти / - Портал Дан
14/09/2021 u 16:31 h
Milan SekulovićMilan Sekulović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Абазовићу пријете вјешањем и псују мајку муслиманску

Један од демонстраната са Цетиња упутио је увредљиве ријечи на рачун потпредсједника Владе и лидера ГП УРА Дритана Абазовића које се јасно чују на видео-снимку

Малобројни грађани све вријеме трајања сједнице СО Престонице били су испред зграде здања непрестано добацујући, уз псовке и вријеђања, пјевање пјесама.

Један од демонстраната са Цетиња упутио је увредљиве ријечи на рачун потпредсједника Владе и лидера ГП УРА Дритана Абазовића које се јасно чују на видео-снимку.

Цетињани се надовезао на говор његоце суграђанке добацујући да ће Абазовићу "ј..... мајку муслманску, и да ће га објесити за м..."

- Ми идемо голоруки, као у јапанке да нападамо Сјеверну Кореју али не могу да нам сломе дух. Ми смо ненаоружани. Наоружани смо љубављу према нашој кући и неће нас ућуткат - каже једна од учесница протеста.

Прозвала је чланове УРА, на челу са Филипом Аџићем, Славка Јанковића и остале.

- Срам вас било од цетињских мајки. Нас називате шпијунима и турским копиладима, а они у манастиру на устоличењу пјевају наша војска на Косово дође, срам их било. И представљају нас као талибане. Ми смо ђеца оних либерала који су патили од претходног режима. Имају посла са поштенима Црногорцима и уједнинили су Црну Гору.

Видео: Иван Петровић Ипе

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 08:20