Алекса Бечић / - Скупштина
31/12/2021 u 15:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Бечић честитао празнике: У наредној години ћемо успјешно градити наш мир

Оно што смо сигурно научили то је да се рад исплати, да само рад даје резултате и да нас само он води до циља, казао је Бечић

Предсједник Скупштине Црне Горе Алекса Бечић је видео снимком на свом Твитер налогу честитао предстојећу Нову годину.

Први човјек парламента у кратком видео снимку дочекује ближње у свом дому. Оно што је интересанто је да, размјену поклона и здравицу, у позадини прати укључени Парламентарни канал. 

Бечић је казао да је обичај је да се на крају године осврнемо око себе и извучемо неки закључак, присјетимо се свега што је прошло и покушамо да нешто научимо.

- Оно што смо сигурно научили то је да се рад исплати, да само рад даје резултате и да нас само он води до циља. Научили смо како се увијек на насиље може одговорити миром и како је то борити се против невидљивог, али против веома моћног непријатеља - навео је Бечић у видеу.

Он је казао да смо у прошлости много изгубили, али и доста тога добили.

- Изгубили смо неке саборце, али смо пронашли у себи снагу за то да идемо даље, да промијенимо ток историје, да кренемо у бољу будућност, да пообиједимо, да побиједи идеја. Зато вам дајем ријеч да ћемо и у наредној години поштено, вриједно и успјешно градити наш мит. Драги грађани Црне Горе, драги пријатељи - срећни вам празници - поручио је Бечић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 01:29