Filip Vešović / - FILIP VEšOVIć
18/11/2022 u 19:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Filip Vešović na svoj način podržao oboljele od cistične fibroze

On je ovog puta snimio video u kojem mnoge ličnosti traže lijek za oboljele u Crnoj Gori, pa se tako u njemu "pojavljuju" Milivoje Katnić, Milo Đukanović, Aleksandar Vučić, Ana Brnabić i drugi koje on sjajno imitira.

Imitator Filip Vešović podržao je na svoj način oboljele od cistične fibroze i napore da se nabavi lijek za ovu bolest.

On je ovog puta snimio video u kojem mnoge ličnosti traže lijek za oboljele u Crnoj Gori, pa se tako u njemu pojavljuju Milivoje Katnić, Milo Đukanović, Aleksandar Vučić, Ana Brnabić i drugi koje on sjajno imitira.

- Dajte podršku bolesnima o cistične fibroze i njihovim prijateljima. Srećan sam što je ministarstvo najavilo da će uvesti lijek protiv ove bolesti, ali biću tek zahvalan kad taj lijek stigne. Nećemo odustati dok se ne uveze lijek za svih 38 oboljelih u Crnoj Gori, naveo je Filip na kraju videa.

Danas je ispred Vlade održan i protest ovim povodom, pa je i pre28 dsjednik Udruženja za pomoć i podršku osobama sa cističnom fibrozom, Vladimir Vujković, nakon sastanka sa premijerom Dritanom Abazovićem i predstavnicima Ministarstva zdravlja, saopštio je da su u Vladi dali riječ da će obezbijediti lijek "trikafta".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 07:47