Јоја Греј изнад Боке Которске / - INSTAGRAM YOYA GRAY
28/06/2021 u 13:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО - ФОТО) Ко снима порно филмове на црногорским плажама?

Јоја Греј се, очигледно, здушно потрудила да Црну Гору представи из свог угла. Експлицитне сцене је снимала на црногорским плажама, лежала поред базена црногорских хотела на пешкирима на којима пише Монтенегро, а у филмовима је дала и панораме мјеста која су јој се највише допала

Једна позната порно глумица Јоја Греј (Yoya Gray) снимила је серију порно филмова на Црногорском приморју. Експлицитне сцене су снимане у Бечићима, Светом Стефану, Скочиђевоци, Порто Монтенегру изнад Боке Которске...

Наравно, ми нисмо пустили у видеу који објављујемо никакве сцене које би могле да узнемире јавност, али се ради о класичним порнографским филмовима, који су, између осталог, снимани на црногорским плажама, и у брдима изнад наших најатрактивнијих приморских дестинација. Један од филмова је сниман и у једном етно селу у Црној Гори.

У свијету није непознато пропагирање тзв. „секс туризма“, како би се привукао што већи број гостију, а то највише раде туристичке агенције , отворено или индиректно.

Некада су се овакве понуде одвијале у тајности, али огроман новац је учинио своје па нико то више и не крије тако да је секс туризам престао да буде табу тема и рекламира се отворено.

Црногорски експерт за маркетинг Велибор Золак каже за портал Дана, да снимање филмова Јоје Греј на црногорским плажама, ако није неког узнемирило, не може нанијети никакву штету нашем туризму.

-То показује двије ствари. Прва је да је Црна Гора постала толико популарна дестинација да је сада, поред класичне филмске индустрије, постала интересантна и неким другим филмским радницима. Друга је да та глумица себи подиже рејтинг снимајући сцене у Црној Гори која је прелијепа туристичка дестинација. Штете нема никакве само користи. Требали подсјећати да је огроман број таквих филмова снимлјен у Санта Моники у Калифорнији. Овај град је постао једна од најпознатијих туристичких дестинација на свијету – каже Золак.

Јоја Греј се, очигледно, здушно потрудила да Црну Гору представи из свог угла. Експлицитне сцене је снимала на црногорским плажама, лежала поред базена црногорских хотела на пешкирима на којима пише Монтенегро, а у филмовима је дала и панораме мјеста која су јој се највише допала.

Ту можемо видјети кадрове изнад Тивта, односно Портомонтенегра, Светог Стефана, Скочиђевојке, са старог пута Котор – Његуши са панорамом готово читаве Боке Которске....

Професор др Раде Ратковић, експерт за економију туризма, у изјави за портал Дана такође каже да таква врста филмове, гдје се у позадини виде сцене са Црногорског приморја не могу наштетити црногорском туризму, али ни донијети неку корист.

-То може да збуни неке потенцијалне госте. Навикли смо, наиме, на Свети Стефан, Будву, Боку Которску, Порто Монтенегро, као елитна љетовалишта гдје се та врста туризма не помиње и није у фокусу интересовања. Ако погледате понуде брендова који управљају тим елитиним дестинацијама нигдје нећете видјети ни назнаке за „секс туризам“. Та врста туризма није у фокусу ни једне стратегије развоја туризма у Црној Гори, а колико ми је познато ни једне државе Медитерана – каже Ратковић.

Као што смо рекли „секс туризам“ није непознат у Свијету. Без икакве дилеме, Тајланд је секс дестинација број 1 у свијету. Раскалашни гости заборављају да се иза провода и задовољења ниских страсти крије крајње сиромаштво, злостављање и организовани криминал. Често се дешава да са оваквих путовања туристи умјесто сувенира донесу сиду! Слична прича је и у Камбоџи, Вијетнаму, Индонезији и на Филипинима.

Бразил као земља фудбала и кафе на челу је Јужне Америке у секс туризму. Улогу макроа, осим туристичких агенција, имају и бројни хотели, ресторани, ноћни клубови, као и таксисти. У Гватемали, Хондурасу и Костарики проституција је породични посао, гдје родитељи изнајмљују своју децу.

На Карибима цијене услуга су више него у Азији, а хит дестинације су Јамајка и Доминиканска Република. Куба је посебно интересантна за Канађане и Европљане, јер су младе дјевојке спремне на све не би ли се удале и тако добиле шансу за нови живот.

Украјина и Русија су, међутим, познате као традиционална одредишта за „романтичне туре“, гдје мушкарци не трагају само за сексом, него и за супругама, будући да су Рускиње и Украјинке врло лијепе.

Атрактивне су дестинације и Амстердам и Будимпешта. Холандска метропола годинама је омиљена због легализоване проституције, али усљед високе цијене сексуалних услуга полако губи битку са азијским градовима. Падом Берлинског зида и доласком капитализма, мађарска престоница је постала хит међу секс туристима из западне Европе, а Будимпешта се прославила као центар порно индустрије.

Бугарска се полако пробија у врх популарних секс дестинација. Нарочито је популаран пакет „све укључено“ гдје за 200 евра може да се добије сексуално-туристички водич, смјештај, храна и опроштајни сувенир. Чешка је популарна као викенд дестинација Британцима, због великог броја јефтиних авионских летова.

Монденско грчко острво Миконос носи епитет „стециште разврата“, на њему је све дозвољено и једно је од омиљених љетовалишта геј популације.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 03:11