Митрополитова честитка / - SPUTNIK/Дејан Симић
04/09/2021 u 13:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО - ФОТО) У Храму у Подгорици припреме за дочек патријарха, вјенчања и митрополит Јоаникије

У неколико наврата испред Храма се појавио митрополит Јоаникије, чије ће се устоличење обавити сјутра у Манастиру на Цетињу

Док се на Цетњу из сата у сат подижу тензије, испред Храма Христовог Васкрсења у Подгорици, све је мирно, само ужурбано теку припреме за вечерашњу свечаност и дочек патријарха Порфирија.

Митрополит црногорско-приморски Јоаникије дошао је у Храм Христовог васкрсења у Подгорици, где теку последње припреме за дочек патријарха српског Порфирија.

Баш у том тренутку у Храму је било црквено венчање, а на ексклузивним фотографијама које је забележила Спутњикова камера види се да су митрополита поздравили младенци.

Истовремено, полиција са псима око самог Храма врши последње провере пред вечерашњу свечаност.

Репортер портала Дана забиљежио је те припреме, али и неколико вјенчања. У неколико наврата испред Храма се појавио митрополит Јоаникије, чије ће се устоличење обавити сјутра у Манастиру на Цетињу, а који ће вечерас дочекати патријарха Порфирија.

image

Контролни преглед терена

- Спутник/Дејан Симић

Свечани дочек патријарха Порфирија данас у Подгорци као и устоличење митрополита Јоаникија у недељу на Цетињу моћи ћете да пратите на нашем порталу из минута у минут.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 13:03