iNJAC FOTO. RTNK / - INJAC FOTO. RTNK
03/04/2023 u 19:29 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Injac: Da li ću biti gradonačelnica Podgorice odlučićemo na partijskim organima

Crne Gore koja želi da vidi napredak, da što prije pobijedi podjele i ide putem progresa, razvoja, stabilnosti i evropske perspektive, navode ona

Potpredsjednica Pokreta Evropa Sad Olivera Injac, gostujući u emisiji VOX POPULI sa Vanjom Damjanović na TVNK , na pitanje da li će biti gradonačelnica Podgorice, istakla je da još uvijek ne može dati odgovor, navodi portal RTNK.

-O svemu će se odlučivati na partijskim organima u relativno kratkom periodu, tako da će javnost biti odmah upoznata. Rekla sam šta je bio moj primarni cilj da uđem u politiku, da se pridružim pokretu i da radim posao koji budem preuzela, tako da će neko skorije vrijeme dati odgovore i na ovo pitanje- kazala je Injac.

Komentarisala je rezultate drugog kruga predsjedničkih izbora.

-Mislim da je ovo pobjeda slobodne Crne Gore i to je rezultat jučerašnjih izbora dokazao. Crne Gore koja želi da vidi napredak, da što prije pobijedi podjele i ide putem progresa, razvoja, stabilnosti i evropske perspektive. To su načela pokreta kojem sam pristupila ljetos i u kojem sam potpredsjednica- istakla je Injac.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 21:33