Kavarić / -FOTO: RTCG
07/08/2022 u 08:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Kavarić: Apsolutna je neistina da je monahinja bacila zastavu

Ekspresno su priveli i procesuirali monahinju pri čemu iz državnog tužilaštva nikada nisu postupili po desetinama krivičnih prijava za izazivanje vjerske i nacionalne mržnje i netrpeljivosti, kazao je on

Advokat Dalibor Kavarić reagovao je na navode iz policijske krivične prijave povodom događaja kod Cetinjskog manastria, ističući da su netačni navodi iz prijave da je monahinja bacila zastavu.

On kaže da je apsolutna i očigledna laž da je monahinja iz manastira bacila zastavu Crne Gore. 

Krivična prijava protiv monahinje: Na tlo bacila CG zastavu

- Osvjedočeni gubitnici i mrzitelji ckrve su u svojoj flustraciji objavili snimak pod naslovom 'monahinja bacila zastavu Crne Gore postavljenu na ogradu Cetinjskog manastira'. Međutim, da se radi o bezočnoj laži utvrđuje se tako što kada pregledate snimak vidite da niko živi ne može vidjeti ni potvrditi da je monahinja 'bacila zastavu', (a naravno i nesporno je skinula sa ograde, jer je tu postavljena iskučivo kao provokacija a ne iz ljubavi prema Crnoj Gori). Koga interesuje istina neka samo pogleda ovaj snimak- rekao je Kavarić.

Što je najgore, kaže on, očigledno ni policija ni tužilac nisu pogledali snimak nego su podlegli pritisku nekoliko ostrašćenih i flustiranih gubitnika.

- Ekspresno su priveli i procesuirali monahinju (babu u sedamdesetim godinima) pri čemu iz državnog tužilaštva nikada nisu postupili po desetinama krivičnih prijava za izazivanje vjerske i nacionalne mržnje i netrpeljivosti, na destine monstruoznih i mrziteljskih tekstova pojedinih medija, izrečenih na račun mitropolita Amfilohija, Joanikija, crkve, sveštenstva.... Nego, na Cetinju, u kome sud oslobađa Veljovića na osnovu jasnog snimka, sigurno treba osuditi i protjerati jednu babu, na osnovu snimka, na kome ne postoji ono, za šta se ona optužuje i za šta je prijavljena i privedena u roku od nekoliko minuta- poručio je Kavarić. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. septembar 2022 17:04