Сутоморска плажа данас / - Портал Дан
27/07/2021 u 10:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ФОТО - ВИДЕО) Ма какве мјере, важно је купање!!!

Читаоци портала Дана нас обавјештавају да је раздаљина између лежаљки на плажи у Сутомору минимална, односно да је скоро и нема, што се и види на видео у фотографијама које објављујемо

Због повољне епидемиолошке ситуације у Црној Гори, Савјет за борбу против корона вируса је одлучио јо 19. јуна да се максимално либерализују мјере за спрјечавање његовог ширења. Нешто касније то је пооштрено новим мјерама које се односе на ноћне клубове и дискотеке. Како смо ми доживјели попуштање мјера најбоље показује данашњи снимак са плаже у Сутомору.

Читаоци портала Дана нас обавјештавају да је раздаљина између лежаљки на плажи минимална, односно да је скоро и нема, што се и види на видео у фотографијама које објављујемо. Једноставно, изгледа да ни грађане и ни закупце плажа мјере више не интересују. Важно је купање.

Подсјетимо мјерама ИЈЗ је забрањено окупљање у групи више од сто пунољетних лица на отвореном простору

- Забрањено је присуство и задржавање више од сто пунољетних лица на отвореном јавном мјесту (тротоари, тргови, улице, шеталишта, плаже и сл.), уз поштовање прописаних мјера - стоји у одлуци.

Сада видимо да од тога нема ништа и да треба озбиљно узети у обзир упозорење др Небојше Каварића да се врло брзо можемо вратити на стање да имамо и 700 заражених дневно.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 02:49