фото: Главни град / - фото: Главни град
21/05/2022 u 17:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Подгоричани у новом превозу: Први пут се возимо климатизованим аутобусима у слободној ЦГ

Грађани су истакли да су нови аутобуси по мјери сваког појединца, те да су веома задовољни што ће се наставити са модернизацијом градског превоза

Главни град Подгорица данас је организовао промотивну вожњу новим аутобусима који су обезбијеђени у склопу модернизације јавног превоза. Промотивној вожњи присуствовали су грађани који су били одушевљени јер се напокон возе климатизованим аутобусима.

Грађани су истакли да су нови аутобуси по мјери сваког појединца, те да су веома задовољни што ће се наставити са модернизацијом градског превоза.

- Срећан сам и поносан данас на рад управе града и на данашњи дан. Све што су обећали реализовали су. Данас се удобно возимо у слободној Црној Гори. Наш прелијепи град Подгорици на челу са градоначелником Подгорице - казао је Бато Стаматовић

Нови аутобуси на улицама до краја мјесеца

 -Одличан је, први пут се возимо климатизованим аутобусима тако да је ово феноменално, само да чувамо, казала је једна од грађанки.

- Ово је импресивно данас, осјећамо као у много већем граду, гдје нам је задовољство сјести у овакво возило - додао је Будо Николић.

И млађи Подгоричани су се провозали аутобусима.

- Свиђају ми се аутобуси, вољела бих  да почнем да се возим са њима. Изггледају пријатно за вожњу - поручила је млађа суграђанка.

- Ово је нешто што је давно требало овоме граду.  Они су изванредни, удобни и најсавременија технологија.Ово је велики дан у Подгорици и Подоричанима за Дан независности. Користићемо превоз, требало је и много више него што смо радили до сада - казао је Ратко Јовановић

Бисерка Кусовац је поручила да су аутобуси дивни, климатизовани, те да је то новина за Подгорицу.

- Ови аутобуси до сада већ су остарали, част нам је што се са нама вози градоначелник - поручила је она.

 - За особе са инвалидитетом ово има баш значај, овај систем превоза им омогућава да дође до свог одредишта. Градоначелник је казао да су утисци грађана фантастични и да ће до краја мјесеца аутобуси бити на улици - рекао је један од суграђана.

Градоначелник  Иван Вуковић је честитао грађанима Дан независности, али и нове аутобусе, истичући да су утисци са промотивне вожње одлични и да је Подгорица коначно добила оно што је била вишегодишња потреба и жеља свих људи који живе у њој.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 00:50