/ -FOTO: PORTAL DAN
31/01/2023 u 23:12 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Triatlon klub: Priznanje za Radio D i D plus

Zahvalnicu je primila glavna urednica ova dva radija Sanda Rakočević, a uručila joj je predsjednica Kluba Žana Pavićević

Triatlon klub iz Podgorice večeras  je imao redovno godišnje druženje, na kojem su sumirani rezultati rada iz prošlke godine. Klub je zahvalnicu za podršku dodijelio našim radio stanicama Radio D I D plus. Zahvalnicu je primila glavna urednica ova dva radija Sanda Rakočević, a uručila joj je predsjednica Kluba Žana Pavićević.

Inače, Triatlon klub “Podgorica” je osnovan 19. septembra 2013. godine od strane četvorice zaljubljenika u ovaj sport koji su se u toku 2012. i 2013. takmičili na prvim triatlonima održanim u Crnoj Gori. 

Od tada je Klub nosilac, pokretač i promoter ovog u svijetu izuzetno popularnog olimpijskog sporta i zdravih stilova života na teritoriji grada i države.

Takođe, važno je istaći da je uz triatlon klubove „Tivat“ i „Herceg Novi“, TK Podgorica jedan od osnivača Triatlon saveza Crne Gore (osnovan 29. novembra 2014. godine) i da su članovi Kluba dali veliki doprinos kako u radu Saveza, tako i u organizaciji ostalih trka u Crnoj Gori.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. mart 2023 12:37