/ фото: Лазар Ружић
17/10/2021 u 21:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вијеће за националну безбједност о поступању полиције на Цетињу 5. септембра

Извјештај је направила Комисија коју је формирао Биро за оперативну координацију, на чијем је челу Драган Ивановић, посланик СНП-а и члан Одбора за безбједност

Вијеће за националну безбједност сјутра ће расправљати о Извјештају о поступању безбједносног сектора током устоличења митрополита Јоаникија на Цетињу 5. септембра.

Извјештај је направила Комисија коју је формирао Биро за оперативну координацију, на чијем је челу Драган Ивановић, посланик СНП-а и члан Одбора за безбједност, пише РТЦГ.  Вијеће ће расправљати о извјештају иако према јавности доступним информацијама, о њему није расправљао Биро за оперативну комуникацију. 

Предсједник Одбора за безбједност Милан Кнежевић раније је тражио да Извјештај Комисије о догађајима на Цетињу буде достављен том скупштинском тијелу, али то до сада није учињено, што нам је потврдило више чланова Одбора за  безбједност..

На који начин ће тећи расправа и да ли ће се на извјештај дјеловати амандмански или само прихватити или одбацити, још није сасвим јасно.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 14:44