Ekspanzija viva u Evropi / - KEVIN KUMMER
22/06/2022 u 12:00 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vivo nastavlja da širi svoje prisustvo u Evropi u 2022. na 11 novih tržišta

Tržišta pozdravila najnapredniji evropski vivo flegšip X80 Pro, predstavljen na nedavnom panevropskom lansiranju u Berlinu

Podgorica, 22. jun, 2022. – vivo, brend pametnih telefona broj 5 širom svijeta nastavlja da raste u Evropi, šireći svoje prisustvo na čak dvadeset jedno (21) tržište u 2022. Tokom godine, kompanija će započeti svoje poslovanje na 11 novih evropskih tržišta širom regiona; pored Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Grčke,Hrvatske, Portugala i Sjeverne Makedonije i, u posljednjih šest mjeseci pokrenute su Slovačka i Slovenija, a tokom godine će uslijediti i Holandija. Predstavnici skoro svih tržišta prisustvovali su panevropskom predstavljanju novog flegšip modela kompanije vivo, X80 Pro, u Berlinu.

Strategija rasta kompanije vivo u Evropi fokusira se na stabilno i održivo poslovanje u Evropi. Uspješan razvoj regionalnog poslovanja izgrađen je na snažnim lokalnim i evropskim partnerstvima poput onog sa UEFA EURO 2020. i 2024. gdje je vivo imenovan za Globalni pametni telefon i partnera Evropskog prvenstva u fudbalu. Ova partnerstva, strateške investicije i održivi odnosi nastavljaju da pokazuju pozitivne rezultate. vivo je jedan od najbrže rastućih brendova u Evropi i probio se u prvih pet mobilnih brendova na nekoliko evropskih tržišta.

X80 Pro – vivo donosi svoj najnapredniji flegšip telefon u Evropu

image

Ekspanzija viva u Evropi

- KEVIN KUMMER

Kako vivo kontinuirano raste u Evropi i želi da korisnicima pruži najbolje iskustvo u mobilnom snimanju slika u klasi, kompanija je donijela svoj najnapredniji flegšipmodel u region. Novi vodeći pametni telefon rezultat je više od godinu i podana saradnje sa kompanijom ZEISS i predstavlja reprezentativan primjer vivo i ZEISSsistema za obradu slika. Zajedno sa kompanijom ZEISS, vivo dijeli ambiciju za kvalitetom i preciznošćupri razvoju uzbudljivih pametnih telefona. Stoga su sa X80 Pro, vivo i ZEISS pomjerili granice onoga što je danas moguće u pogledu fotografija uhvaćenih mobilnim telefonom.

image

Ekspanzija viva u Evropi

- KEVIN KUMMER

Kamera na prvom mjestu: Kontinuirano istraživanje i razvoj partnerstva sa ZEISS-om

Partnerstvo između kompanija vivo i ZEISS uspostavljeno je sa dugoročnom i strateškom namjerom, i zasniva se na međusobnom razumijevanju zahtjeva potrošača u oblasti mobilnog snimanja. Obije kompanije dijele čvrstu namjeru da doprinesu budućnosti fotografije snimljene putem pametnih telefona i predstavlja istinsko istraživanje i razvoj – vivo ZEISS Imaging Lab postavlja nove standarde kada je u pitanju snimanje putem pametnih telefona, kroz napredni optički dizajn, uključujući strogi razvoj i testiranje sočiva, opsežne procese simulacije kako bi se obezbijedile izvanredne performanse, napredni algoritmi i metrike za optički dizajn, sve sa ciljem da se minimizira izobličenje, sjenčenje, ivice boja, i konačno, omogući potrošačima da naprave svoj savršeni snimak.

O kompaniji vivo

vivo je tehnološka kompanija koja stvara odlične proizvode zasnovane na vrijednostima  inspirisanim dizajnom, sa pametnim uređajima i inteligentnim uslugama kao svojim jezgrom. Kompanija ima za cilj da izgradi most između ljudi i digitalnog svijeta. Kroz jedinstvenu kreativnost, vivo korisnicima pruža sve praktičniji mobilni i digitalni život. Prateći osnovne vrijednosti kompanije, koje uključuju Benfen*, orijentaciju na korisnika, vrijednost zasnovanu na dizajnu, kontinuirano učenje i timski duh, vivo je implementirao strategiju održivog razvoja sa vizijom da se razvije u zdraviju, održiviju korporaciju svetske klase.

Dok okuplja i razvija najbolje lokalne talente kako bi postigao izvrsnost, vivo podržava mreža centara za istraživanje i razvoj u Šenženu, Dongguanu, Nanđingu, Pekingu, Hangdžouu, Šangaju i Sijanu, fokusirajući se na razvoj najsavremenije umjetničke potrošačke tehnologije, uključujući 5G mrežu, vještačku inteligenciju, industrijski dizajn, sistem za obradu slika i druge tehnologije u nadolazećem vremenu. vivo je takođe uspostavio inteligentnu proizvodnu mrežu (uključujući i one koje je ovlastio vivo), sa godišnjim proizvodnim kapacitetom od skoro 200 miliona pametnih telefona. Do sada, vivo je razgranao svoju prodajnu mrežu u više od 70 zemalja i regiona, a voli ga više od 400 miliona korisnika širom svijeta.

*„Benfen“ je termin koji opisuje stav da je potrebno raditi prave stvari i raditi stvari kako treba – što je idealan opis misije vivo-a da kreira vriejdnosti od društvenog značaja.

Budite informisani o najnovijim vivo vestima na https://www.vivo.com/en/about-vivo/news

Kancelarijom vivo u Crnoj Gori upravlja VB-TECH d.o.o. Beograd kao ovlašćeni predstavnik za prodaju i distribuciju vivo Mobile Communication Co, Ltd.  

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 19:49