/ - FOTO: VLADA CRNE GORE
19/01/2023 u 14:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vojinović: Prioritet rješavanje pitanja grijanja za studentske domove

Ovo je već treći put kako ministar Vojinović obilazi studentske domove u Crnoj Gori otkako je na funkciji prvog čovjeka crnogorske prosvjete

Ministar prosvjete Miomir Vojinović sa saradnicima, posjetio je juče JU Studentski dom „Plavi dvor“ i JU Dom učenika i studenata Podgorica, gdje je sa upravom ovih ustanova razgovarao o uslovima u kojima borave učenici i studenti.

Ovo je već treći put kako ministar Vojinović obilazi studentske domove u Crnoj Gori otkako je na funkciji prvog čovjeka crnogorske prosvjete.

-Nije se stalo samo na riječima nego smo i riješili dio problema koji se tiču naših studenata po domovima. Podsjetiću da su uprkos rastu cijena na tržištu, cijene u domovima za studente i đake minimalno povećane. Cijena u domovima za studente je oko 30 eura mjesečno a u to su uračunati hrana i smještaj. Omogućili smo finansijsku pomoć za adaptaciju krovova podgoričkih domova za studente i đake, a sada je prioritet rješavanje pitanja grijanja za domove i uradićemo sve što je u našoj moći kako bi naši studenti imali najbolje uslove za studiranje- istakao je ministar Vojinović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 05:34