Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
28/07/2023 u 18:50 h
Svetlana ĆetkovićSvetlana Ćetković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Voz Nikšić - Podgorica zbog kvara stojao na stanici Ostrog pola sata

Stigao na podgoričku stanicu poslije nešto više od sata zakašnjenja

Voz koji je krenuo iz Nikšića  prema Podgorici danas u 14:45,  stajao je na stanici Ostrog zbog kvara 26 minuta, potvrđeno je Portalu Dana u Željezničkom prevozu Crne Gore. 

Voz je kasnio iz pravca Nikšića u polasku 34 minuta, a u podgoričku željezničku stanicu trebao je po redu vožnje da stigne 15.17 minuta, saopšteno nam je iz Željezničkog prervoza Crne Gore. Ali, zbog kvara i čekanja zbog ukrštanja na kraju je ovaj voz  stigao u željezničku stanicu u Podgorici sa nešto više od sat vremena zakašnjenja, potvrdila je za Portal Dana Jovana Jovanović portparolka Željezničkog prevoza.

- Voz koji po redu vožnje kreće u 14:15h iz Nikšića, zakašsnio je 35 minuta u polasku. Zbog manje tehničke neispravnosti, koja je na licu mjesta otklonjena, zadržan je u stanici Ostrog 26 minuta. Zbog ovog zadržavanja došlo je do dodatnog čekanja na ukrštanje u stanici Danilovgrad, te je voz u dolasku u Podgoricu imao ukupno kašnjenje od nešto više od sat vremena - saopštila je za Portal Dana Jovana Jovanović portparolka Željezničkog prevoza.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. novembar 2023 16:52