Фотп: КЦЦГ / - Фотп: КЦЦГ
04/04/2022 u 13:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вриједна донација породилишту у КЦЦГ: Стигле пелене и купке за бебе

Донацијом ће бити обухваћено око 3.000 беба

Све бебе рођене у породилишту Kлиничког центра Црне Горе, од данас 4. априла, па до краја године, добиће производе произвођача Себамед и Памперс.

Новим најмлађим члановима и онима који ће тек постати дио нашег друштва ову донацију обезбиједила је компанија Нерегелиа.

Донацијом ће, према процјенама Kлиничког центра Црне Горе, бити обухваћено око 3.000 беба.

Такође, Kлинички центар Црне Горе добио је донацију од 100 литара Себамед бабy купки како би све бебе у породилишту од првог дана биле његоване неутралном, дерматолошки тестираном козметиком.

Kоординатор за регулативу и маркетинг фармацеутског бизниса компаније Нерегелиа Kатарина Богавац поручила је да најмлађи од првог дана заслужују најбољу његу, а запослени у Породилишту могућност да им је у сваком тренутку пруже.

- Жеља нам је да услови боравка и рада на мјесту гђе почиње нови живот буду беспрекорни и вјерујемо да ћемо овом донацијом дати свој допринос ка том циљу. Знамо да су потребе мајке и дјетета у најранијем узрасту велике, па је овај поклон уједно и мали поздрав новим члановима друштва са жељом да имају лијепу и здраву кожу коју треба чувати и његовати од првог дана по рођењу. Такође, овом донацијом желимо да, као компанија која годинама успјешно послује у Црној Гори, потврдимо да су нам партнерства и улагање у заједницу приоритет- поручила је Богавац.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 20:34