Štrajk budvanskih prosvjetara / - FOTO: RTV BUDVA
03/08/2022 u 13:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vuković: Uprli svi političari u "svoju" crkvu, prosvjetu i znanje gaze i ponižavaju

Kad im neki pop zakmeči trče mu na noge i ljube i ruke i podove. Ovo ignorantsko ćutanje na status prosvjetnih radnika u Budvi je, blago rečeno, bezobrazluk, kazao je Vuković

Status prosvjetnih radnika u Budvi najbolje govori o našem društvu. Koliko nam je bitno obrazovanje, bogami i vaspitanje?  Uprli su svi političari u "svoju" crkvu. Prosvjetu i znanje gaze i ponižavaju. Glaska li se premijer, ministar, ima li ko od "uglednih" političara??? Niđe nikog?, kazao je Boris Vuković član prosvetnih radnika Podgorice i iskazao podršku koleginicama i kolegama u Budvi.

Mislim da znam zašto, smeta im obrazovanje, što neznavenija nacija, to im je lakše manipulisati. Sramotno ponašanje! - naveo je Vuković.

- Kad im neki pop zakmeči trče mu na noge i ljube i ruke i podove. Ovo ignorantsko ćutanje na status prosvjetnih radnika u Budvi je, blago rečeno, bezobrazluk. Đe su kolege i koleginice parlamentarci, bivši nastavnici? Sindikat??? Zanijemili? Trguju funkcije po dubini? Imaju li stanove? Imaju! Imaju li minimum kolegijalnosti, karaktera... - poručuje Vuković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 03:21