Дејан Вукшић / - фото: ПОРТАЛ РТЦГ
21/10/2021 u 07:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вукшић: Због тајности података не могу говорити о случају Луке Булатовића

Булатовић jе пронађен мртав 15. октобра у jедном стану у подгоричком насељу Момишићи, а истрагом у том предмету руководи Специjално државно тужилаштво

Директор Агенциjе за националну безбjедност (АНБ) Деjан Вукшић казао jе за ТВЦГ да због таjности података о случаjу Луке Булатовића не може саопштавати детаље, пише портал РТЦГ.

Након што jе jавност чула опроштаjну поруку бившег функционера АНБ-а Луке Булатовића, директор Агенциjе за националну безбjедност Деjан Вукшић поручуjе да та институциjа и њен менаџмент раде професионално и неселективно, у складу са Уставом и законима, те да у њоj поузданог партнера имаjу и државни органи и грађани.

Вукшић jе на питање ТВЦГ како су они протумачили опроштаjну поруку Булатовића, те да ли имаjу сазнања да jе у овом моменту угожена национална или било чиjа безбjедност у Црноj Гори казао:

“Одговори на питања коjа сте поставили, садржали би између осталог и таjне податке настале у раду Агенциjе, те сам због наведеног онемогућен да одговорим на постављена питања. Такође, имаjући у виду да извиђаjне радње поводом наведеног случаjа спроводи СДТ, подсjећам Вас да бих коментарисањем било ког навода потенциjално дошао у ситуациjу да угрозим истрагу, што ни у ком случаjу ниjе ни моjа лично, нити намjера Агенциjе за националну безбjедност.”

Булатовић jе пронађен мртав 15. октобра у jедном стану у подгоричком насељу Момишићи, а истрагом у том предмету руководи Специjално државно тужилаштво (СДТ).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 01:01