Награђени студенти / - фото: Пивара Требјеса
24/06/2021 u 11:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

За три наjбоља студента по 500 еура награде

Знамо колико jе важно да имамо стручњаке из ове области, зато су и наше награде мали подстрек овим младим људима, каже Ђордан

Наjбољим студентима примиjењеног студиjског програма Заштита животне средине на Металуршко-технолошком факултету Милораду Осмаjићу, Ђини Jанковић и Владану Пеjовићу, уручене су новчане награде од по 500 еура за изванредан успjех током студиjа.

Награде jе обезбиjедила Пивара "Требjеса“, а како истичу из компаниjе, на оваj начин настављена jе вишегодишња успjешна сарадња Металуршко-технолошког факултета и Пиваре коjа се огледа кроз активну и афирмативну улогу компаниjе у реализациjи стручне праксе студената, спонзорстава студентских активности и награђивање наjбољих студената, пише портал РТЦГ.

Декан МТФ-а Мира Вукчевић захвалила jе менаџменту компаниjе "Требjеса“ на дуготраjноj и континуираноj сарадњи и подршци активностима ове универзитетске jединице, уз жељу да се области из опште сарадње, на обострано задовољство, у наредном периоду прошире.

Менаджер за корпоративне послове у Пивари "Требjеса“ Наталиjа Ђордан приликом уручења награда честитала jе студентима постигнуте успjехе и пожељела jош боље резултате у наставку студирања и професионалне кариjере.

– Знамо колико jе важно да имамо стручњаке из ове области, зато су и наше награде мали подстрек овим младим људима да наставе да се образуjу и едукуjу и своjим знањем доприносе заштити оног наjвриjедниjег што имамо – животне средине – саопштила jе Ђордан.

Студиjски програм Заштита животне средине функционише од 2005. године као jедан од три програма на Металуршко-технолошком факултету. Пивара "Требjеса“ од 2008. године додjељуjе новчане награде за наjбоље студенте завршних година овог студиjског програма.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 00:07