/ - Апел за помоћ
17/12/2021 u 13:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Заједнички пружимо Ирени ново поглавље

Сви хумани грађани и друштвено одговорне компаније из Црне Горе могу подржати Иренино лечење уплатама код Хипотекарне банке на жиро рачун број: 52 0032 0000 0461 0728 на име Ирена Црнчевић

Породица Црнчевић из Бара позвала је све грађане и друштвено одговорне компаније да помогну ијечење Ирене Црнчевић, рођене 1991.године, која се од јануара 2019. године бори са ријетким карциномом. Ирени је прије три године дијагностикован Еwинг сарцома - препознатљив као експанзивни малигни тумор коштаног и меког ткива.

Њена борба са овом болешћу ријетког рака костију траје већ три године, а због сложеног стања и неефикасних резултата, захтјева се хитно лијечење у Турској, које свеукупно кошта 100.000 еура - хемотерапија, радиотерапија, оперативни захват, лабораторијски налази, генетске анализе у циљу лијечења тумора, љекови, витамини и суплементи, потрошни медицински материјал, потребни путни трошкови и смјештај.

Због свега наведеног, породица је приморана да се обрати јавности И затражи помоћ од свих који разумију, саосјећају и који су спремни својим скромним учешћем допринесу Иренином опоравку и почетку нове епизоде њене ведрије будућности. Саосјећање је оно што нас у овом тренутку може повезати и спасити један живот. 

Сви хумани грађани и друштвено одговорне компаније из Црне Горе могу подржати Иренино лечење уплатама код Хипотекарне банке на жиро рачун број:

52 0032 0000 0461 0728 на име Ирена Црнчевић.

Уплате из иностранства могуће су на девизни рачун:

SWIFT: HBBAMEPGXXX

ИБАН: МЕ25520036000003782148

Заједнички пружимо Ирени ново поглавље!

image
- Апел за помоћ

Више информација:

14.01.2019. године Ирена Црнчевић је први пут оперисана. Накој пх анализе уклоњеног узорка дијагностикован јој је Еwинг сарцома - препознатљив као експанзивни малигни тумор коштаног и меког ткива. Прву хемотерапију примила је у Београду на ИОРС-у, коју је касније наставила на Онколошком институту у Подгорици. Због лошег прихватања 4.циклуса, хемотерапија је прекинута. Наредне двије године, добро се осјећала, а сарком се није враћао (рецидив). Редовно је ишла на контроле без икаквих назнака о промјени стања. 8. марта 2021. године оперисана је по други пут, јер се појавио рецидив. Сада након 10 мјесеци од друге операције појавио се други рецидив који је потребно хитно оперисати и подвргнути је хемотерапији и радиотерапији. У сарадњи са турском клиником и њеним докторима Ирена је добила хитан термин за пријем у болници. Међутим она и њена фамилија нису у финансијској могућности да плате трошкове лијечења, па је породица била приморана да се обрати овим путем јавности и свим појединцима који разумију и који су спремни својим скромним учешћем допринијети њеном опоравку и почетку нове епизоде њене ведрије будућности. Нјена борба са овом болешћу ријетког рака костију траје већ скоро три године, а због сложеног стања и неефикасних резултата, захтјева се неодложно лијечење и операција у Турској, које свеукупно вриједи 100.000 еура - хемотерапија, радиотерапија, ПЕТ скенер, оперативни захват, лабораторијски налази, генетске анализе у циљу лијечења тумора, љекови, витамини и суплементи, потрошни медицински материјал, потребни путни трошкови и смјештај.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
АПЕЛПОМОЋ
30. april 2024 01:45