Портал Дана / -Дан
29/11/2021 u 11:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Зарадите сарађујући са порталом Дана

Редакција портала Дана ће објављивати прилоге читалаца, а оне најбоље и најатрактивније и хонорисати, од пет до 100 еура

Сигурно сте много пута били у прилици да видите и забиљежите фотографишући или снимајући интересантан догађај. Ево прилике да га виде и остали. Редакција портала Дана ће објављивати прилоге читалаца, а оне најбиоље и најатрактивније и хонорисати, од пет до 100 еура. Све што процијените да може бити интересантно нашим читаоцима пошаљите на e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., или на вајбер број 068837046. Аутор текста, фотографије или снимка мора бити познат редакцији, али, зависно од његове жеље, његово име не мора бити објављено. Након што пошаљете поруку на наш мејл или вајбер одмах ћете добити одговор од редакције.

Интересује нас све. Снимите гужве на путевима, удесе, сломељене шахте, ваше село, проблеме са инфраструктуром, занимљиве личности и догађаја... Апсолутно све је интересантно а биће објављено оно о чему се договоримо са вама.

Будите сарадник портала Дана и зарадите!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 13:31