Najveće muzičko takmičenje ”Zvezde Granda” / - NOVA M
19/11/2022 u 08:00 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

“Zvezde Granda“ ekskluzivno večeras od 21h na Novoj M

Najveće muzičko takmičenje “Zvezde Granda” od ove jeseni ekskluzivno na Novoj M. Svake subote od 21h čeka vas najbolji provod.

Nova pravila, pregršt iznenađenja i najbolja zabava očekuju nas u ovoj sezoni. Domaćini su Sanja Kužet i Voja Nedeljković.

image

Sanja Kužet i Voja Nedeljković

- NOVA M

Osim novih kandidata koji su spremni da zapale veliku pozornicu i oduševe publiku novost šesnaeste sezone je da kandidati više nisu sakriveni zavjesom i od prvog pojavljivanja žiri može da ih vidi. Gledaoce očekuju brojna iznenađenja, a ocjenjivaće se samo kvalitet.

Žiri koji je i prošle godine radio sa kandidatima i osvojio srca publike i ove godine u istom je sastavu: Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Svetlana Ceca Ražnatović, Đorđe David, Viki Miljković, Aleksandar Milić Mili i Snežana Đurišić. Za razliku od prethodne sezone, u ovoj sezoni nema produkcijskog žirija već su svi ravnopravni članovi.

image

Saša Popović, Aleksandar Milić Mili i Snežana Đurišić

- NOVA M

Ukoliko takmičar dobije pet DA ima pravo da bira mentora.

U ovoj sezoni za učešće u takmičenju prijavilo se čak 7.000 kandidata, a više od dvadeset takmičara je upravo iz Crne Gore.

Muzičko takmičenje “Zvezde Granda” postoji od 2003. godine. Mnogi učesnici ovog takmičenja su danas dobro poznata estradna imena poput Milice Pavlović, Milice Todorović, Aleksandre Prijović, Darka Lazića i drugih.

“Zvezde Granda” subotom u 21h na Novoj M.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. maj 2024 01:12