Здравко Кривокапић / - Гов.ме
12/05/2021 u 16:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић честитао Рамазански баjрам

Наjмлађима желим да се сjећаjу овогодишњег “баjрамлука” коjи jе традиционално и празник дjечjе радости, казао је Кривокапић

Предсjедник Владе Здравко Кривокапић честитао jе свим вjерницима исламске вjероисповиjести наступаjући Рамазански баjрам.

– Желим да честитам jедан од наjвећих исламских празника риjечима коjе говоре о наjдубљим људским чежњама и усхођењу ка вриjедностима коjе ниjесу оствариве без идеализма, оптимизма, труда и одрицања. Након jедномjесечног уздржања, хоћу да свим вjерницима исламске вjере пожелим да њихове домове никада не напусти дух љубави, смирења, скромности и заjедништва. Такође, наjмлађима желим да се сjећаjу овогодишњег “баjрамлука” коjи jе традиционално и празник дjечjе радости, али и празник током ког се вjерници сjећаjу и свих жртава на путу вашег искреног исповjедања вjере. Нека би богата искуства и тековине исламске вjере коjа људе чини бољима, мудриjима и приступачниjима, духом заjедништва, разумиjеванjа и саосjећања до краjа испунила и нашу заjедничку кућу, Црну Гору– казао је  Кривокапић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 00:55