Протест угоститеља / -SRDJAN DJIDJO BOLJEVIC
27/04/2021 u 23:35 h
Draško MilačićDraško Milačić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Црногорски угоститељи траже подршку банкарског сектора

Представници НВО Угоститељи Црне Горе састали су се са предсjедником Удружења банака Младеном Рабреновићем и генералним секретаром УБЦГ Братиславом Пеjаковићем
Невладина организациjа (НВО) Угоститељи Црне Горе поздравила jе спремност Удружења банака да помогне сектору угоститељства, а договорен jе и заjеднички захтjев према банкарском сектору да се привредницима омогући одобравање кредита по повољним условима. Представници НВО Угоститељи Црне Горе састали су се са предсjедником Удружења банака Младеном Рабреновићем и генералним секретаром УБЦГ Братиславом Пеjаковићем.
Током састанка договорен jе заjеднички захтjев према банкарском сектору да се привредницима омогући одобравање кредитних линиjа по повољним условима, али и да се заjеднички покуша наћи начин за репрограм постоjећих кредита сектора угоститељства.
– Циљ састанка био jе могућност подршке банкарског сектора угоститељима и хотелиjерима коjи су у лошоj економскоj ситуациjи због пандемиjе вируса корона, чиjи краj jе и даље неизвjестан – наведено је у саопштењу.
Договорено jе да Угоститељи Црне Горе иницираjу округли сто на коме би били присутни представници бројних финансијских институција.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 23:48