/ Фото: Бојана Ћупић
06/07/2021 u 15:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић: Црна Гора је земља великих могућности и неискоришћених шанси

Црне Горе нема без здравог бизниса, поручује вицепремијер

Црне Горе нема без здравог бизниса, а једино фер бизнис може од Црне Горе да направи врло упсјешну државу која може великим корацима да корача према ЕУ и да ствара друштво благостања, казао је потпредсједник Владе Дритан Абазовић на отварању свечане додјеле награда најуспјешнијим менаџеркама/има и предузетницама за 2020. годину.

- Ово је земља великих могућности и неискоришћених шанси- навео је он. 

Абазовић је нагласио да је ово право мјесто да се пошаље порука да је Црној Гори потребно да фокус са погрешних тема окрене на праве, тема којима се бави савремени свијет, као што су инвестиције, иновације, дигитализација, мобилност, напредак, здрави туризам и екологија.

- Свима који раде фер бизнис у Црној Гори треба рећи „хвала“. Свима који плаћају порезе и дажбине, чувају кредибилитет система, финансијску одрживост и чине могућим да Црна Гора иде напријед - нагласио је Абазовић.

Абазовић је назначио да ће уручене награде бити подстицај за све добитнике да још више и боље раде у корист Црне Горе и сопствених бизниса.

- Радује ме што међу добитницима има пуно жена. Оне су прави упрегаоци једне нове, модерне и развијене Црне Горе. Нека успије Црна Гора, нека успије бизни - закључио је Абазовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 00:40