Sa sastanka / - FOTO: GOV.ME
22/06/2022 u 18:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Abazović: Multinacionalna IT kompanija Acronis zainteresovana za poslovanje u Crnoj Gori

Tokom razgovora sagovornici su razmotrili mogućnosti za produbljivanje dalje saradnje kompanije Acronis i sa naučnom i poslovnom zajednicom u našoj zemlji

Raduje nas činjenica da je još jedna multinacinalna IT kompanija zainteresovana zaposlovanje u Crnoj Gori, saopštio je predsjednik Vlade Crne Gore DritanA bazović.

Predsjednik Vlade Abazović danas je ugostio singapurskog biznismena Sergeja Belousova, suosnivača i izvršnog direktora multinacionalne kompanije za zaštitu podataka "Acronis", koji je zainteresovana za ulaganje u Crnu Goru.

Premijer je Bela upoznao sa potencijalima Crne Gore i zainteresovanošću mnogih svjetskih IT i start-up kompanija za ulaganje u Crnu Goru, od kojih su neke već započele poslovanje.

-  Vlada Crne Gore otvorena za sve investitore i riješena da dolaskom mnogih kredibilnih kompanija zauvijek promijeni ekonomsku sliku naše države - kazao je Abazović.

Tokom razgovora sagovornici su razmotrili mogućnosti za produbljivanje dalje saradnje kompanije Acronis i sa naučnom i poslovnom zajednicom u našoj zemlji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 11:42