Abazović na Svjetskom ekonomskom forumu / - FOTO: GOV.ME
18/01/2023 u 13:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Abazović u Davosu: Evropska investiciona banka otvara svoje predstavništvo u Podgorici

Evropska investicione banka otvoriće svoje predstavništvo u Pg, što je nama jako bitno, a sa EBRD-om moramo da dogovorimo nastavak puta. To sve ide u konekciji sa modernizacijom Željezice - istakao je Abazović

Premijer Dritan Abazović kazao je da Svjetski ekonomski forum ove godine nikad veći. On je kazao da je zadovoljan postignutim u Davosu i da se nada da će  postići konkretne rezultate za našu državu.

Što se tiče CG tiče naveo je da nas najviše interesuju ekonomske teme, i da je sa bivšim premijerom VB  Tonijom Blerom razgovarao o bitnim tema, sa kompanijom Ripld i sa direktorom Evropske investicione banke.

- Evropska investicione banka otvoriće svoje predstavništvo u Pg, što je nama jako bitno, a sa EBRD-om moramo da dogovorimo nastavak puta. To sve ide u konekciji sa modernizacijom Željezice - istakao je Abazović.

Dodao je da su ovi susreti bitni za Crnu Goru u budućnosti i kazao da ono što je za nas važno jeste dovođenje novijih svježijih investicija u CG.

- Večeras sa predsjednikom J. Koreje treba da razgovaramo o važnim projektima, a za sad sam zadovoljan postignutim u Davosu i nadam se da ćemo postići konkretne rezultate za našu državu - kazao je premijer.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 16:51