Делегација АЦГ на Експо 2020: Ђоковић, Радуловић и Тодоровић / - Аеродроми ЦГ
07/02/2022 u 07:50 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

АЦГ на Експо 2020: Остварени први контакти у вези са директним авио-линијама ка УАЕ

Контакти које смо остварили од изузетног су значаја за АЦГ, али и свеукупну црногорску привреду и развој туризма, рекао је предсједник Одбора директора АЦГ Небојша Ђоковић

Током представљања понуде Аеродрома Црне Горе на свјетској изложби Експо 2020 у Дубаију остварени су бројни пословни контакти који би, у перспективи, могли отворити званичне преговоре о успостављању директне авионске линије између Црне Горе и Уједињених Арапских Емирата, саопштено је из Аеродрома Црне Горе.

- Контакти које смо остварили од изузетног су значаја за АЦГ, али и свеукупну црногорску привреду и развој туризма. Осим тога, директна веза између Црне Горе и Уједињених Арапских Емирата отвориће нове могућности за црногорске путнике - рекао је предсједник Одбора директора АЦГ Небојша Ђоковић

Истичући значај представљања понуде АЦГ на свјетској изложби у Дубаиу и могуће успостављање директне авио-линије, замјеник извршног директора Петар Радуловић казао је да Црна Гора и те како има шта да понуди гостима и инвеститорима из Уједињених Арапских Емирата.

image

Петар Радуловић

- Аеродроми ЦГ

- То био било од круцијалног значаја за комплетну привреду, посебно имајући у виду високоплатежне госте и озбиљње инвеститоре којима би директни летови ка Црној Гори били почетни подстицај да се преорјентишу на нашу земљу. Напомињем да би посјетиоцима из Уједињених Арапских Емирата наша земља била привлачна током цијеле године, и током љетње и зимске туристичке сезоне - истакао је замјеник извршног директора АЦГ Петар Радуловић који са колегама борави у Дубаију.                         

У делегацији АЦГ на свјетској изложби Експо је и члан Одбора Боро Тодоровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 05:00