/ - FOTO: LAZAR RUŽIĆ/ - AIR MONTENEGRO
28/11/2023 u 14:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Air Montenegro uvodi četiri nove destinacije za ljetnju sezonu

Kompanija će, kako se navodi, po prvi put, ovoga ljeta, pokrenuti liniju prema Azerbejdžanu

Tokom ljetnje sezone 2024. godine nacionalni avioprevoznik će letjeti ka četiri nove destinacije, i to Bakuu, Izmiru, Minhenu i Ostravi, saopšteno je iz Air Montenegra.

Kompanija će, kako se navodi,  po prvi put, ovoga ljeta, pokrenuti liniju prema Azerbejdžanu.

- Od juna 2024. godine iz Tivta ka Bakuu kompanija će letjeti dva puta sedmično, svakog ponedeljka i petka, a saobraćaj prema ovoj destinaciji će se vršiti do kraja septembra predstojeće godine- navodi se u saopštenju.

Osim povezanosti sa Turskom iz Podgorice i Tivta prema Istanbulu tokom cijele godine, Air Montenegro će tokom ljetnje sezone letjeti i ka Izmiru.

- Kompanija sa letovima iz Tivta prema Izmiru počinje u aprilu mjesecu, a saobraćaj će se odvijati tri puta sedmično (ponedeljkom, petkom i nedeljom) do kraja oktobra 2024. godine. Air Montenegro će tokom ljetnje sezone proširiti svoju ponudu i prema evropskom tržištu, pa ćemo od juna do kraja septembra 2024. godine svakog četvrtka i nedelje iz Podgorice letjeti prema Minhenu-Njemačka, a svakog utorka ka Ostravi-Češka- piše u saopštenju.

Kupovina karata ka novim destinacijama je moguća od 4. decembra, a u cijenu je osim taksi i ručnog prtljaga do 8kg, uključen i predati prtljag do 23kg.

Sve informacije o destinacijama, datumima letova i cijenama avio-karata dostupne su na sajtu www.airmontenegro.com.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 12:36