/ foto: Dan
09/08/2022 u 14:20 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Aukcija za prodaju paketa dionica Centrojadrana

Prodaja paketa akcija od 30,3 odsto barske kompanije Centrojadran biće organizovana 22. avgusta, odlučio je Odbor direktora Montenegroberze

Prodaja paketa akcija od 30,3 odsto barske kompanije Centrojadran biće organizovana 22. avgusta, odlučio je Odbor direktora Montenegroberze.

“Aukcija za prodaju paketa od 77,01 hiljadu akcija Centrojadrana u vlasništvu barskog Fadisa, metodom 1:1, odnosno prodajom cjelokupnog broja akcija jednom kupcu, po početnoj cijeni od 4,07 EUR održaće se 22. avgusta”, navodi se u odluci Odbora direktora Berze.

Aukcuja će se, kako se dodaje, održati uz uslove plaćanja koji važe za sve transakcije koje se sprovode na Montenegroberzi i saldiraju u Centralnom klirinškom depozitarnom društvu.

Prodaja paketa akcija se, kako se navodi na sajtu Montenegroberze, obavlja u skladu sa članom 127 Pravila MNSE – u postupku prinudnog izvršenja, po zahtjevu javnog izvršitelja.

Montenegroberza je obavijestila članove berze, Komisiju i javnost putem njenog sajta. Berza će odluku dostaviti izvršitelju, emitentu i akcionaru emitenta kompaniji Fadis Bar.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 19:38