Agencija za zaštitu konkurencije / - AZZK
02/04/2024 u 23:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

AZZK pokrenula ispitni postupak protiv Telekoma, M:tela i One

Agencija za zaštitu konkurencije pokrenula je po službenoj dužnosti ispitni postupak u odnosu na privredne subjekte Crnogorski telekom ad Podgorica, Društva sa ograničenom odgovornošću ”One” Crna Gora doo, Podgorica, i Društva za telekomunikacije ”M:tel” doo Podgorica.

Agencija za zaštitu konkurencije pokrenula je po službenoj dužnosti ispitni postupak u odnosu na privredne subjekte Crnogorski telekom ad Podgorica, Društva sa ograničenom odgovornošću ”One” Crna Gora doo, Podgorica, i Društva za telekomunikacije ”M:tel” doo Podgorica, radi utvrđivanja postojanja zabranjenog sporazuma, na tržištu pružanja pripejd (prepaid) usluga na teritoriji Crne Gore,  u smislu čl. 8 stav 1 tačka 1  Zakona o zaštiti konkurencije (»Sl. list CG«, br.44/12, 13/18 i 145/21).

- Pozivaju se sva lica koja raspolažu podacima, ispravama ili drugim relevantnim informacijama koje mogu biti od značaja za utvrđivanje činjeničnog stanja u navedenom postupku da iste dostave Agenciji za zaštitu konkurencije, na adresu Svetlane Kane Radević br.3, Podgorica - navodi se u saopštenju AZZK.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 08:07