Дејан Бан / Вијести
27/05/2022 u 19:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бан: Пресуда није коначна, доказаћемо да је погрешна

Сигурни смо да ће правда у коначности побиjедити и да неће доћи до неоснованог богаћења поjединаца на рачун ове компаниjе, казао је Бан

Пресуда Вишег суда, по којој Поморски саобраћај, треба да исплати око 220 хиљада еура за 14 радника, по основу дуговања из радних права, није коначна. Након њихове одлуке постоје још три судске инстанце које стоје на располагању овој компанији да докаже да је предметна судска одлука погрешна. То је, између осталог, у реаговању на текст "Браћа Бан да плате радницима Поморског саобраћаја 220.000 еура" казао извршни директор Дејан Бан.

Браћа Бан да плате радницима Поморског саобраћаја 220 хиљада еура

- Увjерени смо да ће до тога и доћи jер ова компаниjа не само да ниjе било кога закинула, него jе чак шта више и преплатила, и то jе jедина истина, а све остало jе конструкциjа, што jе евидентно и из доказа коjи су пратили досадашњи ток поступка. На жалост, ниjе ни први пут, а ни изненађуjуће, да судске инстанце доносе овакве одлуке, што у суштини одражава укупно стање коjе имамо у судству, коjе jе jавности иначе познато. Сигурни смо да ће правда у коначности побиjедити и да неће доћи до неоснованог богаћења поjединаца на рачун ове компаниjе - казао је Бан.

Поморски саобраћај је компанија коју су браћа Бан купили прије 18 година за преко милион еура, а до сада су од ње имали преко 20 милиона профита.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 05:51