/ PROTEST BIVŠIH RADNIKA MA/ - FOTO: PRIVATNA ARHIVA
27/06/2022 u 11:35 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bivši radnici MA u utorak blokiraju saobraćajnicu prema aerodromu

Blokada je reakcija na neispunjene zahtjeve u vezi sa povezivanjem radnog staža i isplatom neizmirenih zarada i otpremnina

Bivši zaposleni Montenegro Airlines-a sjutra će ponovo blokirati saobraćajnicu prema aerodromu Podgorica na sat vremena. Blokada će početi u 13:30 i trajaće do 14:30 sati.

- Blokada je reakcija na neispunjene zahtjeve u vezi sa povezivanjem radnog staža i isplatom neizmirenih zarada i otpremnina- saopštili su oni.

Bivši radnici Montenegro erlajnsa i nedavno su protestovali, a kako su poručili, današnje okupljanje je, kao i svako prethodno, j reakcija na odnos nadležnih prema njim.

- Kao što je svima poznato, u decembru 2021.godine bivša vlada donijela je neuku odluku da posrnulu kompaniju koja je imala velike kapacitete i davala ogroman doprinos razvoju privrede države ne pomogne i ne pokuša da je ozdravi. Umjesto toga riješeno je da se krene od nule i formira nova kompanija. Od nule da, ali ne i za nula eura, kako je pompezno najavljeno, kazali su bivši radnici Montenegrlo erlajnsa - poručili su tada radnici.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 14:51