Будванска ривијера одобравала позајмице упркос кризи у пословању / - Будванска ривијера
11/01/2022 u 15:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Будванска ривијера тражи преко 50 хиљада еура за откуп тендерске документације

Понуде се предаjу радним данима од 10 до 14 сати, закључно са даном 17. јануаром до 12.00 часова, а судећи по року, тешко да ће бити много понуда

Хотелска група "Будванска ривијера" на свом сајту је објавила тендерску документацију за набавку радова на адаптацији смjештаjних капацитета у ТН “Словенска плажа” (вила “Рузмарин” и вила “Маслина”). Интересантно је да траже да би неко могао да учествуjе да откупи тендерску документациjу за 52.380 еура, иако се она у Црној Гори одавно не наплаћује.

 - Висина откупа тендерске документациjе износи 52.380 еура и уплаћуjе се на жиро рачун 520-67710-63 код Хипотекарне банке. Заинтересовани понуђачи дужни су доставити доказ о уплати таксе за откуп Тендерске документациjе на дан отварања понуда - наведено је на сајту Будванске ривијере.

Понуде се предаjу радним данима од 10 до 14 сати, закључно са даном 17. јануаром до 12 часова, а судећи по року, тешко да ће бити много понуда. Одлука о избору наjповољниjе понуде дониjеће се у року од 20 дана од дана jавног отварања понуда.

 - Наручилац ће извршити плаћање у року до 30 дана од дана испостављене овjерене привремене мjесечне ситуациjе од стране извођача и надзорног органа испред наручиоца, као и овjереног коначног обрачуна. Привремене ситуациjе Извођач ће доставити до 10-ог у текућем мjесецу за претходни мjесец. Окончану ситуациjу извођач доставља након добиjеног позитивног извjештаjа Комисиjе за технички преглед и приjем радова - наводи се даље.

Понуђач чиjа понуда буде изабрана као наjповољниjа jе, како истичу, дужан да приjе закључивања уговора о набавци достави наручиоцу гаранциjу за добро извршење уговора у износу од пет одсто од вриjедности уговора, са роком важности 10 (десет) дана дужим од уговореног рока.

Извођач  jе дужан да наjкасниjе седам дана  приjе истека рока важности гаранциjе за добро извршење уговора, достави наручиоцу гаранциjу за отклањање недостатака у гарантном року на износ од пет одсто уговорене циjене, до истека гарантног рока, период од 24 мjесеца. полису осигурања од професионалне одговорности за штету коjа може да настане наручиоцу и трећим лицима од вршења уговорених радова на износ од 500.000 еура, са роком важења од дана почетка извршења уговора до дана истека гарантног рока.

Интересантно је и да наручилац у тендерскоj документациjи коjа jе доступна на њиховом саjту користи обрасце из закона о jавним набавкама коjи се одавно не примjењуjе.

Детаље тендерске документације погледајте ОВДЈЕ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 06:17