Црногорски електродистрибутивни систем / - фото: Драган Стојановић
23/11/2022 u 14:48 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

CEDIS neće tražiti povećanje komponenti računa za električnu energiju

CEDIS-u je u interesu da zaštiti građane i da postupa shodno pragmatičnoj poslovnoj politici naše kompanije, navode oni

Odbor direktora CEDIS-a snažno podržava politiku poslovodstva Elektroprivrede Crne Gore da se ne povećava cijena električne energije za građane Crne Gore, saopštio je  Rajko Radošević, predsjednik Odbora direktora CEDIS-a.

Od 1. januara struja će biti skuplja 6,48 odsto

-EPCG je kao odgovorna državna kompanija vratila u fokus građane, što je potpuno u skladu sa jednom odgovornom i realnom politikom firme. Podsjećanja radi, javnost je upoznata sa najgorom hidrološkom situacijom od kada se vrše mjerenja i da su raniji gubici bili izazvani isključivo iz tog razloga, a da je nakon obilnih padavina EPCG već počela da izvozi električnu energiju i ostvaruje milionske profite- navodi on.

EPCG: Da smo htjeli mogli smo drastično povećati cijenu struje

Dodaje:"Prema tome, CEDIS-u je u interesu da zaštiti građane i da postupa shodno pragmatičnoj poslovnoj politici naše kompanije".

-Stoga, bez obzira na stavove RAE, naša kompanija neće tražiti povećanje komponenti računa za električnu energiju. Dakle, bićemo veoma odgovorni prema cijenjenim korisnicima.CEDIS će nastaviti sa svrsishodnim i racionalnim postupanjem u najboljem interesu građana, EPCG i države Crne Gore- poručuje on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. januar 2023 15:00