ЦЕДИС, управна зграда / - ЦЕДИС
05/04/2022 u 19:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ЦЕДИС: Ништа не кријемо, Коњевићу и СДТ-у стављамо на располагање документацију о пословању

Понављају, не због посланика Коњевића, већ због црнгорске јавности да је поремећај на тржишту електричне енергије једини разлог који је могао досвести до губитка у пословању

Посланик Коњевић већ два дана ситно политички, шићарећи, манипулаторски се бави питањима односа ЕПЦГ и ЦЕДИС-а. Данас мислећи да појача своју причу позивањем на реакцију Специјалног државног тужиоца иако је свима јасно, па и познатом манипулатору посланику Коњевићу, да је поступање Владе и ЕПЦГ у потпуности у складу са чланом  213 Закона о енергетици, поручили су из Црногорског електродистрибутивног система (ЦЕДИС).

Коњевић: Нововић да испита поступак одлуке ЕПЦГ да у износу од 10,9 милиона еура измири финансијске губитке ЦЕДИС-а

 - Посланику Коњевићу, недлежним институцијама, заинтересованој јавности, а нарочито Специјалном државном тужиоцу стављамо на располагање документацију о пословању ЦЕДИС-а. Полсаниче Коњевићу, за разлику од Вас којем није непознато манипулисање подацима и чињеницама, ми стављамо на располагање податке о пославању Компаније без намјере, жеље или тежње да нешто прикријемо - наглашавају они.

Из ЦЕДИС-а додају да је посланик Коњевић интензивирао своје изјаве видјевши да његовим колегама у јучерашњем обраћању јавности на ову тему понестаје прецизности и тачности у изношењу чињеница на рачун ЦЕДИС-а.

 - Нажалост свједочили смо и изреченим глупостима о Компанији од стране његове партије које су последица незнања, што су показали у јучерашњим изјавама када су у везу довели ЦЕДИС и подморски кабл, са којим ова компанија нема никакве везе. Латио се посланик Коњевић писања дописа ономе који би се требао позабавити њиме једним вјечитим добитником „игара на срећу“ које су његов непресушни извор и надахнуће за смишљање подвала, манипулација и политички мулитпракитк производа које пласира црногорској јавности - додају из ове компанију.

Понављају, не због посланика Коњевића, већ због црнгорске јавности да је поремећај на тржишту електричне енергије једини разлог који је могао досвести до губитка у пословању ЦЕДИС у 2021. години.

 - О овоме смо у више наврата информисали јавност која се покушава последњим дешавањима око ове компаније збунити, а ЦЕДИС-у нанијети штета и то све због прикупљања јефтиних политичких поена - закључују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 09:23