/ Младен Бојанић фото- твитер
06/07/2021 u 10:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Црна Гора и Босна и Херцеговина граде мост на Тари

Градимо мостове и повезујемо регион на добробит грађана и привреде, објавио је министар капиталних инвестиција Младен Бојанић на твитер налогу.

Црна Гора и Босна и Херцеговина градиће мост на ријеци Тари и прикључне граничне дионице, ради побољшања саобраћајне повезаности између двије земље, договорено је током засједања 4. Министарског вијећа транспортне заједнице, преноси РТЦГ.

- Са министром комуникација и транспорта у Савјету министара БиХ Војином Митровићем потписао сам споразум о изградњи моста на ријеци Тари, укључујући прикључне граничне дијелове. Градимо мостове и повезујемо регион на добробит грађана и привреде- објавио је министар капиталних инвестиција Младен Бојанић на твитер налогу.

Како преноси портал Indikator.ba, процењена вриједност инвестиције је око 2,5 милиона еура, а свака ће страна учествовати са по 50 одсто.

Митровић је изјавио да су средства за изградњу овог моста већ обезбеђена, тако да се до краја године очекује почетак радова, као и да његова изградња уједно значи и почетак изградње деонице пута Фоча-Шћепан Поље, саопштено је из Министарства комуникација и транспорта у Савјету министара.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 10:14