/ ZASTAVA CRNE GORE - LAZAR RUZIC
18/11/2021 u 11:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Црногорски пасош се нуди на сајму у Дубаију

Извршни директор ове компаније, Мимоун А. Асраоуи, најавио је атрактивну понуду посјетиоцима сајма

Сајам имиграције и могућности за додатно држављанство (ГНИЦЕ) почео је данас у Дубаију а консултанске фирме нуде и црногорски пасош, кроз промоцију програма "Улагањем до држављанства". Како се наводи, у хотелу Краун Плаза у Дубаију учеснићи и посјетиоци моћи ће да сазнају о могућностима за имиграцију и додатно држављанство. Сајам се одржава од 18. до 20. новембра, јавља портал

-Како потражња за имиграцијом и додатним држављанством све више расте, "Гулф Неwс" организује свој инаугурални сајам о имиграцији и држављанству од 18. до 20. новембра. У питању је тродневни догађај који је бесплатан за присуствовање и окупља све заинтересоване стране — укључујући консултанте за имиграцију, стручњаке из индустрије и портпароле водећих држава које нуде програме држављанства и боравка путем инвестиција — све то на једној платформи- наводи се, између осталог, у чланку "Гулф Неwс". 

Как се указује, на овој премијерној изложби, једно од водећих имена индустрије — РИФ Труст — планира да промовише овај програм у Антигви и Барбуди, Доминики, Гренади, Светој Луци, Сент Китсу и Невису, Вануатуу и Црној Гори, као и програм улагања за боравак у УК, Португалу и Малти. 

Извршни директор ове компаније, Мимоун А. Асраоуи, најавио је атрактивну понуду посјетиоцима сајма.

-Они ће добити 50 одсто попуста на наше професионалне хонораре ако се пријаве прије 30. новембра- казао је Асраоуи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 01:29