ник ђељошај / - дан
02/06/2022 u 12:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђељошај: "Плантаже" обмањују своје раднике, они нека блокирају и раде шта мисле

- Само, прије тога, нека блокирају станове својих директора од пола милиона еура, којим су се директори међусобно чашћавали - нагласио је он

Предсједник Општине Тузи Ник Ђељошај казао је да су "Плантаже" јуче на свом рачунули имале средства да исплате можда једну директорску плату, тако да је, како додаје, прва тврдња обмана радника, да их је општина на чијем је челу оставила без плата. 

Он је истакао да није тачно да су блокирали средства за плате и да су разговарали и да су била очекивања да се одложи рок за септембар.

Навео је и да није први пут да Плантаже обмањују своје запослене.

 - Нико из Плантажа, а поготово они који су склопили договор са нама, нијесу ни тражили нови рок, али се и никад нијесу јавили да кажу извините што не поштујемо дату ријеч.  А радници, нека блокирају и раде шта мисле!  Само, прије тога, нека блокирају станове својих директора од пола милиона еура, којим су се директори међусобно чашћавали - нагласио је он на свом профилу.

Подвукао је да они само наплаћују порез по закону, и то на њиховој дједовини која им је одузета.

 - Зашто управа и радници проблематизују само плаћање према Општини Тузи?  Зашто им смета наша општина толико?  Да ли због тога што су свјесни да су нам узурпирали дједовину па би жељели још више и више да урушавају нашу општину – наш напредак?  Само да знате, док сам ја на челу Општине, то неће моћи! Неће вам проћи - закључио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 21:05