/ - PHOTO BY L.FILIPE C.SOUSA ON UNSPLASH
18/05/2023 u 13:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Direktna avio linija između Podgorice i Sarajeva

JP Aerodromi Crne Gore u saradnji sa Aerodromom Sarajevo su inicirali pokretanje direktne avio linije u avgustu prošle godine, što će nakon deset mjeseci u okviru partnerske saradnje biti uskoro realizovano

Nacionalna avio prevoznik “Air Montenegro” otvara direktnu  avio liniju između Podgorice i Sarajeva. Letovi će se realizovati od 19. juna do 18. septembra, jednom nedjeljno .

- Imajući u vidu dodatno interesovanje turista sa tržišta Federacije BiH za predstojeću glavnu turističku sezonu, kao I interese crnogorske turističke privrede,  biznis zajednice Crne Gore i BiH , ali I građana Crne Gore u pravcu unapređenja dobrosusjedskih odnosa, političke I ekonomske saradnje I efikasnije I lakše povezanosti, “Air Montenegro” će uspostaviti saobraćaj svakog ponedeljka, počev od 19. Juna u 10:50h iz Podgorice , sa povratkom u 15:10h iz Sarajeva- navodi se u saopštenju.

JP Aerodromi Crne Gore u saradnji sa Aerodromom Sarajevo su inicirali pokretanje direktne avio linije u avgustu prošle godine, što će nakon deset mjeseci u okviru partnerske saradnje biti uskoro realizovano.

- Oba aerodroma će sa svojim operativno-tehničkim kapacitetima podržati realizaciju letova između glavnih gradova Crne Gore i Bosne i Hercegovine, što je dogovoreno na sastanku predsjednika Odbora direktora ACG, Eldina Dobardžića i direktora Aerodroma Sarajevo, Alana Bajića na sastanku koji je uslijedio nakon učešća na Sarajevo biznis forumu- navodi se u saopštenju.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. septembar 2023 02:58