Потпредсједник ГП УРА Горан Ђуровић / - фото: ГП УРА
15/07/2021 u 11:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђуровић: Само деполитизована Привредна комора може помоћи економиjи и привредницима

Ђуровић поручује да никакве политичке комбинациjе или партиjско постављење на чело ПКЦГ за УРУ ниjе прихватљиво

Избор новог предсjедника Привредне коморе jе идеална прилика да се та установа коначно деполитизуjе и да jоj се врати аутономиjа у раду и дjеловању, саопштио jе данас потпредсjедник Грађанског покрета УРА Горан Ђуровић.

Он jе казао да jе Привредна комора као кровна организациjа свих привредника стратешки важна за циjелу привреду и да у сарадњи са Владом може урадити пуно како на привлачењу инвеститора тако и на побољшању пословног амбиjента.

– Само та синергиjа гарантуjе успjех Привредне коморе у наредном периоду коjа мора бити са jедне стране партнер Влади Црне Горе а са друге и заштитник црногорских послодаваца. Нови предсjедник ПКЦГ  требао би бити особа са довољно енергиjе и менаџерског искуства да може завриjедjети поштовање и пажњу од стране Владе Црне Горе и црногорских привредника. Црна Гора мора показати да такви неукаљани и стручни кадрови постоjе и да су спремни даноноћно радити на jачању црногорске економиjе – поручио jе потпредсjедник УРЕ.

Ђуровић закључуjе да никакве политичке комбинациjе или партиjско постављење на чело Привредне коморе за УРУ ниjе прихватљиво нити може дониjети добро ни економиjи ни привредницима у Црноj Гори”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 03:58