/ фото: Министарство економског развоја
02/07/2021 u 14:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Експо 2020 Дубаи: Позив за кандидовање производа за продају у Павиљону Црне Горе

У оквиру изложбеног простора налазиће се комерцијални простор у којем ће посјетиоци моћи да купе репрезентативне производе из Црне Горе

У складу са Одлуком о образовању Организационом одбора за учешће Црне Горе на Свјетској изложби ‘’EXPO 2020 Dubai’’, Министарство економског развоја расписало је Јавни позив за кандидовање производа за продају у Павиљону Црне Горе.

-  Земље учеснице, на иновативан и креативан начин, представљају идеје, искуства и најбоље праксе на тему предметног Expo-a. Наредна Свјетска излозжба цће се одржати у Дубаију у од 1. октобра 2021. до 31. марта 2022. године под кровном темом „Повезивање умова, стварање будуцћности“ која обухвата три подтеме: Могућност, Мобилност и Одрживост. Током шест мјесеци трајања изложбе организатори очекују 25 милиона посјета-  речено је из министарства.

У оквиру изложбеног простора налазиће се комерцијални простор у којем ће посјетиоци моћи да купе репрезентативне производе из Црне Горе.

- Црна Гора је препозната по природним љепотама, културној баштини и гастрономији. Циљ је да на иновативан начин прикажемо нашу земљу као креативну, отворену, земљу идеја спремну за сарадњу, стога је овај позив упућен свим предузетницима, ствараоцима, старт-уповима, организацијама и другим привредним субјектима који кроз креативни израз из области дизајна сувенира, текстила, умјетничких радова малог формата, прехрамбрених и козметичких производа валоризују потенцијале, љепоте и специфичности Црне Горе. Лица која су непосредно ангажована у организовању Јавног позива, као и/или лица која су у најужем сродству и која непосредно са Организационим одбором за учешће Црне Горе на Свјетској изложби немају право учешћа на јавном позиву- појашњено је из министарства.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 03:33