Milioniti putnik Er Montenegra (Air Montenegro) dobio vaučer za dvije osobe / - FOTO: AIR MONTENEGRO
28/03/2024 u 11:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Er Montenegro dočekao milionitog putnika

Danas je Er Montenegro (Air Montenegro) opslužio svog milionitog putnika i tim povodom na podgoričkom aerodromu upriličio svečanost.

Milionita putnica naše kompanije ukrcala se na let Podgorica - Beograd. Srećnoj dobitnici ispred kompanije vaučer za dvije besplatne povratne karte za destinaciju po izboru uručila je Mina Muković Radonjić.

Osim vaučera, milionitoj putnici uručen je i simboličan poklon.

Mina Muković Radonjić je kazala je da je ovo veoma važan uspjeh za Er Montrengro (Air Montenegro), posebno ističući zahvalnost svakom putniku za ukazano povjerenje.

- Podrška i povjerenje putnika za nas predstavljaju izuzetan podsticaj za unapređenje naše ponude. To činimo veoma predano, kroz stalno proširivanje naše mreže destinacija i poboljšanje usluga na našim letovima, a bezbijednost i sigurnost putnika naš su imeprativ od samog početka - kazala je Muković.

Konstantan porast broja putnika odražava uspjeh Er Montenegra usmjeren ka kontinuiranom širenju ponude i sveukupnom rastu. Ovaj uspjeh ne samo da ističe rastući značaj kompanije, već i njenu ključnu ulogu u napredovanju avio sektora u Crnoj Gori.  

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:50