/ - Ер Монтенегро
25/05/2022 u 09:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ер Монтенегро од 18. јуна лети из Подгорице за Истанбул

Након скоро годину од првог лета за Истанбул из Тивта, авиони Ер Монтенегра ће ка тој дестинацији летјети и из Подгорице и то два пута седмично током цијелог љета

Национални авио-превозник од 18. јуна добија још једну авио-линију за Истанбул.

Након скоро годину од првог лета за Истанбул из Тивта, авиони Ер Монтенегра ће ка тој дестинацији  летјети и из Подгорице и то два пута седмично током цијелог љета.

Овом линијом национални авио-превозник изашао је у сусрет великом интересовању како из Црне Горе тако и из Турске, чији путници махом путују из туристичких, али и пословних разлога.

- Драго нам је што, уочи прве годишњице компаније, а и првог лета Ер Монтенегра ка Истанбулу, додајемо још једну линију и сада и главни град Црне Горе повезујемо са једним од највећих туристичких и пословних центара Европе. С обзиром на повећану потражњу, на новој линији Подгорица-Истанбул летјеће авион већих капацитета тј. са 180 сједишта. Сада већ двије линије ка Истанбулу, једном од најаважнијих ваздухопловних хабова, имаће, без сумње, велики допринос за долазак већег броја туриста у Црну Гору - поручила је вршилац дужности извршне директорице Ер Монтенегра Драгана Франтов Николић.

Карте за нову линију ка Истанбулу већ су у продаји и могу се резервисати на сајту Ер Монтенегро, као и путем осталих канала продаје.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 08:40