/ фото: ЕР МОНТЕНЕГРО
07/05/2022 u 09:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ер Монтенегро од данас лети и за Нант

Вршитељка дужности извршне директорице Ер Монтенегра, Драгана Франтов Николић поручила је да за летове ка и из Француске већ постоји велика заинтересованост

Од данас национални авио-превозник уводи нову, трећу линију ка Француској, па се Паризу и Лиону придружио и Нант. Директан лет из Подгорице ка Нанту одвијаће се сваке суботе, све до краја октобра. 

Нант се налази на готово свакој листи градова које морате посјетити, једна је од главних лука у Француској и град богатог културно-историјског насљеђа.

Уз Ер Монтенегро, зелена пријестоница Европе је никад ближа путницима жељним авантуре и нових инспирација.

Вршитељка дужности извршне директорице Ер Монтенегра, Драгана Франтов Николић поручила је да за летове ка и из Француске већ постоји велика заинтересованост.

- Задовољство нам је што нашој мрежи, поред Париза и Лиона, додајемо и Нант и што смо повезани са веома важним и перспективним емитивним тржиштем Француске. Уочи почетка љетње сезоне, овако добра авио-доступност ће, без сумње, учинити Црну Гору још примамљивијом дестинацијом и сигурна сам да ћемо бенефите увођења ове три линије за црногорску туристичку привреду видјети већ током љетње сезоне која је пред нама- казала је она.

Карте за нову дестинацију могу се резервисати на сајту Ер Монтенегро, као и путем осталих канала продаје.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 13:17