/ - фото илустрација: Ж.Б.
18/04/2022 u 09:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ер Монтенегро од ове године лети и за Копенхаген

Данска је од данас још једна нова дестинација ка којој од ове године лети црногорска национална авио-компанија

Авиони Ер Монтенегра летјеће од 20. јуна из Подгорице за Копенхаген, два пута седмично, понедјељком и сриједом, саопштено је из авио-компаније.

- Данска је од данас још једна нова дестинација ка којој од ове године лети црногорска национална авио-компанија- наводи се у саопштењу Ер Монтенегра.

Они су додали да је, поред додатних летова на постојећим рутама за Београд, Бањалуку, Љубљану и Истанбул, Ер Монтенегро увео летове за Париз, Нант, Лион, Праг и Цирих и на тај начин већ од ове сезоне знатно повећао број летова и деситинација за што бољу повезаност Црне Горе са регионом и европским земљама, из којих се од ове године очекује долазак великог броја старних туриста.

- Радује нас што већ у другој години пословања имамо дупло већи број дестинација и што све припреме за љетњу туристичку сезону, када је и најфреквентији собраћај, спроводимо у складу са планом. Као национална авио-компанија тренутно повезујемо Црну Гору са преко десет различитих градова, што ће допринијети и даљем развоју црногорске привреде, нарочито туризма- рекли су представници Ер Монтенегра.

Поред редовних и сезонских линија, Ер Монтенегро је и ове године планирао већи број чартер летова ка бројним другим градовима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:36