Air montenegro, er montenegro / - NEBOJšA JELIć
07/08/2023 u 11:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Er Montenegro postala član Međunarodne asocijacije za vazdušni saobraćaj

Kako se navodi, Er Montenegro je dobio dvoslovni kod, tzv.designator code, oznaku kompanije “4O”, i trobrojni kod “400”, kojim će se označavati avio karte

Nacionalna avio-kompanija Er Montenegro je od avgusta 2023.godine postala član IATA (International Air Traffic Association) Međunarodne asocijacije za vazdušni saobraćaj.

“Osim 306 aviokompanija (u ovom trenutku), članice IATA su i turističke agencije, koje se bave prodajom aviokarata”, saopšteno je iz te kompanije.

Kako se navodi, Er Montenegro je dobio dvoslovni kod, tzv.designator code, oznaku kompanije “4O”, i trobrojni kod “400”, kojim će se označavati avio karte.

“Članstvo u IATA je za nacionalnog avio prevoznika od izuzetne važnosti jer to utiče na unapređenje komercijalne saradnje sa drugim avio kompanijama te omogućava potpisivanje code share ugovora i drugih sporazuma na međunarodnom nivou”, navodi se u saopštenju.

Iz te kompanije poručuju da, Er Montenegro ostaje posvećen kontinuiranom unaprjeđenju svog poslovanja, primjenjujući najviše avio standarde uz bezbjednost putnika i kvalitet usluge na prvom mjestu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 17:54